Gevestigd in Volendam hebben wij met Bouwdam reeds diverse projecten mogen opleveren als bouwbedrijf en aannemer in Hoorn. Eén van ons meest in oog springende projecten is het project The Saint gelegen in het centrum van Hoorn. In een korte tijd hebben wij de Grote Kerk, gelegen in het centrum van Hoorn, weten om te toveren van een leegstaand gebouw naar een prachtig restaurant. Om van een leegstand pand iets moois te mogen maken is iedere keer weer magisch. Met jarenlange ervaring in Hoorn en omgeving West-Friesland en diverse bouwprojecten in Volendam, Amsterdam en omgeving zijn wij in staat om met ons team van tientallen vakmensen ieder project zelfstandig te dragen. Of het nu gaat om een renovatie, nieuwbouw of verbouwing. Bouwdam heeft als aannemer in Hoorn en omstreken jarenlange ervaring voor een soepele afronding van uw bouwproject.

Bouwbedrijf en aannemer in Hoorn

Als gerenommeerd bouwbedrijf en aannemer in Hoorn hebben wij een ruime ervaring in diverse bouwprojecten, waaronder renovaties, onderhoudswerkzaamheden en mutaties. Onze deskundige vakmensen zetten zich in om uw project tot in de puntjes te realiseren, met aandacht voor detail en vakmanschap.

Onze expertises:

  • Renovaties: Wij transformeren uw ruimtes met zorgvuldige renovaties, waarbij we aandacht hebben voor behoud van karakter en functionaliteit.
  • Onderhoud: Met periodiek onderhoud zorgen we voor duurzaamheid en behoud van uw vastgoed.
  • Mutaties: Wij zorgen voor een vlotte overgang tussen huurders door efficiënte en snelle mutatiewerkzaamheden.
  • Transformatie: Bouwdam voert transformaties uit voor ontwikkelaars van bestaande commerciële vastgoederen voor zowel verhuur als verkoop.
  • Nieuwbouw: Voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers realiseren wij diverse nieuwbouwprojecten
  • Verbouw: Wij verbouwen met respect voor het verleden, maar met het vizier op de toekomst.
  • VVE onderhoud: voor diverse VVE’s voeren wij het dagelijkse (totaal) onderhoud én de eventuele mutaties uit.

Ontdek hoe Bouwdam, uw betrouwbaar bouwbedrijf en aannemer in Hoorn, het verschil maakt in bouwprojecten. Neem vandaag nog contact met ons op. Samen realiseren we uw droomproject!