Over Bouwdam

Frank Koning en Peter Veerman verdienden hun bouwkundige sporen als mede-eigenaars bij een gerenommeerde aannemer en bouwbedrijf uit Volendam. Nadat zij jarenlang hun kennis en passie voor renovatie, onderhoud en mutatie ontwikkelden, richtten zij in 2019 Bouwdam op. Daarbij werd één belangrijke afspraak gemaakt: groei en drukte zijn wenselijk, maar mogen nooit ten koste gaan van kwaliteit. Bouwdam moet te allen tijde de aannemer blijven die wél gewoon de telefoon opneemt.

Fusie met KBRT Bouw Het verhaal van Bouwdam slaat aan en groeiende ambitie resulteert in 2022 in een fusie met het (ook) succesvolle KBRT Bouw. Behalve een frisse wind brengt KBRT Bouw ook tientallen jaren ervaring in nieuwbouw, verbouw en utiliteitsbouw mee. Hierdoor verschuift automatisch de focus. Voortaan is Bouwdam een allround bouwbedrijf met de kennis en mankracht om grootschalige bouwprojecten zelfstandig te kunnen dragen.

Vertrouwen en korte lijnen zijn de basis Bouwdam bestaat inmiddels uit een groep van tientallen vaste werknemers en zelfstandige professionals waarmee wij dagelijks mooie projecten mogen realiseren. Vertrouwen en korte communicatielijnen zijn nog altijd leidend. Voor u- en ons komen er geen vervelende verrassingen. U kunt met een gerust hart vertrouwen op onze ervaring.

Onze projecten