Nieuwbouw

Voor nieuwbouwprojecten steekt Bouwdam graag de handen uit de mouwen! Voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers realiseren wij diverse nieuwbouwprojecten. Hierbij kunt u denken aan kleinschalige kantoorgebouwen tot luxe woningbouw en binnenstedelijke nieuwbouw.

Wij streven ernaar om samen met ons team een geweldig eindproduct te realiseren van buitengewoon hoge kwaliteit. Bouwen is onze passie en wij vinden het een fantastische uitdaging om met onze vakkennis van begint tot eind een nieuwbouwproject te plannen en organiseren. Wij zijn pas tevreden als de eindklant dat ook is.

Vertrouwt u Bouwdam een nieuwbouwproject toe? Dan kunt u rekenen op vakwerk. Ons team werkt volgens een strakke planning, waardoor we altijd onze afspraken na kunnen komen en kwalitatief goed werk kunnen leveren. Om de bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen werken wij met één contactpersoon.

  • Strakke planning
  • Levert vakwerk
  • Komen onze afspraken na
  • Eén contactpersoon
Neem contact op

Kernwaarden

Vakkundig

Bouwdam staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het leveren van kwaliteit is bij ons prioriteit nummer één. Al onze ervaren specialisten leveren resultaatgericht maatwerk. Onze vakmensen zijn dan ook de bron van ons succes!

Duurzaam

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Wij zijn gericht op het bedenken van duurzame oplossingen. Zo proberen wij op het gebied van materiaalgebruik, logistiek en procesinrichting altijd zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn.

Klantgericht

Alles wat wij doen is uiteindelijk voor de klant. Daarom vinden wij het belangrijk om altijd betrokken te zijn bij onze klanten en opdrachtgevers. Zo proberen wij altijd mee te denken met onze klanten en stellen ten alle tijden de klantwens centraal. Wij denken altijd in oplossingen en gaan pas door tot de klant tevreden is.