Verbouw

Voor de verbouwing van een pand kunt u bij Bouwdam terecht. Bouwdam verbouwt woningen, kantoren, winkels en andere gebouwen. Ook moderniseren wij gevelaanzichten. Bouwdam heeft al talloze verbouwingsprojecten gerealiseerd en beschikt daarom over de nodige vakkennis. Wij zijn niet bang om bij iedere verbouwing een kritische blik te geven. Wij streven doorgaans naar het beste resultaat. Bij iedere verbouwing is kennis van bestaande bouw essentieel. Die kunnen wij u bieden. Wij verbouwen met respect voor het verleden, maar met het vizier op de toekomst.

Modernisering komt vaak voor omdat men zich hecht aan de locatie en niet wil verhuizen. Wij zijn daarom ook altijd een luisterend oor voor de wensen van de klant en zetten alles op alles om het beste resultaat uit de verbouwing te kunnen halen.

Vertrouwt u Bouwdam uw verbouwing toe? Dan kunt u rekenen op vakwerk. Ons team werkt volgens een strakke planning, waardoor we altijd onze afspraken na kunnen komen en kwalitatief goed werk kunnen leveren. Om de bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen werken wij met één contactpersoon.

  • Strakke planning
  • Levert vakwerk
  • Komen onze afspraken na
  • Eén contactpersoon
Neem contact op

Kernwaarden

Vakkundig

Bouwdam staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het leveren van kwaliteit is bij ons prioriteit nummer één. Al onze ervaren specialisten leveren resultaatgericht maatwerk. Onze vakmensen zijn dan ook de bron van ons succes!

Duurzaam

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Wij zijn gericht op het bedenken van duurzame oplossingen. Zo proberen wij op het gebied van materiaalgebruik, logistiek en procesinrichting altijd zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn.

Klantgericht

Alles wat wij doen is uiteindelijk voor de klant. Daarom vinden wij het belangrijk om altijd betrokken te zijn bij onze klanten en opdrachtgevers. Zo proberen wij altijd mee te denken met onze klanten en stellen ten alle tijden de klantwens centraal. Wij denken altijd in oplossingen en gaan pas door tot de klant tevreden is.