Renovatie en Onderhoud

Voor renovatie en onderhoud van vastgoed moet u bij Bouwdam zijn! Als aannemer en bouwbedrijf uit Volendam voeren wij renovatie- en onderhoudsprojecten uit voor o.a. woningcorporaties, scholengemeenschappen, gebouwbeheerders (Vve’s) en voor andere vastgoedeigenaren. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kunnen potentiële problemen vroegtijdig worden opgespoord en worden aangepakt voordat ze ernstige schade veroorzaken. De werkzaamheden die wij voor deze projecten uitvoeren variëren van klein- tot groot onderhoud. Na een grondige inspectie van uw vastgoed stellen wij een gedetailleerd plan op die alle nodige onderhouds- en renovatiewerkzaamheden omvat.

Hierbij houden we altijd rekening met het milieu. Wij zijn ons bewust van de impact die onze werkzaamheden hebben op het milieu. Daarom streven we naar duurzame oplossingen in al onze renovatie- en onderhoudsprojecten. We gebruiken waar mogelijk milieuvriendelijke materialen en technieken en streven ernaar om de ecologische voetafdruk van onze projecten te minimaliseren.

Vertrouwt u Bouwdam een renovatie- of onderhoudsproject toe en daarbij ook de waarde van uw vastgoed? Dan kunt u rekenen op vakwerk. Ons team werkt volgens een strakke planning, waardoor we altijd onze afspraken na kunnen komen en kwalitatief goed werk kunnen leveren. Om de bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen werken wij met één contactpersoon.

  • Strakke planning
  • Levert vakwerk
  • Komen onze afspraken na
  • Eén contactpersoon
Neem contact op

Kernwaarden

Vakkundig

Bouwdam staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het leveren van kwaliteit is bij ons prioriteit nummer één. Al onze ervaren specialisten leveren resultaatgericht maatwerk. Onze vakmensen zijn dan ook de bron van ons succes!

Duurzaam

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Wij zijn gericht op het bedenken van duurzame oplossingen. Zo proberen wij op het gebied van materiaalgebruik, logistiek en procesinrichting altijd zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn.

Klantgericht

Alles wat wij doen is uiteindelijk voor de klant. Daarom vinden wij het belangrijk om altijd betrokken te zijn bij onze klanten en opdrachtgevers. Zo proberen wij altijd mee te denken met onze klanten en stellen ten alle tijden de klantwens centraal. Wij denken altijd in oplossingen en gaan pas door tot de klant tevreden is.