Renovatie & Onderhoud

Voor renovatie & onderhoud van vastgoed moet u bij Bouwdam zijn! Als aannemer en bouwbedrijf uit Volendam voeren wij renovatie- en onderhoudsprojecten uit voor o.a. woningcorporaties, scholengemeenschappen, gebouwbeheerders (Vve’s) en voor andere vastgoedeigenaren. De werkzaamheden die wij voor deze projecten uitvoeren variëren van klein- tot groot onderhoud. Om aan de wens van elke klant te kunnen voldoen voeren wij onze werkzaamheden ook uit op afwijkende tijden (indien daar vraag naar is).

Vertrouwt u Bouwdam een renovatie- of onderhoudsproject toe? Dan kunt u rekenen op vakwerk. Ons team werkt volgens een strakke planning, waardoor we altijd onze afspraken na kunnen komen en kwalitatief goed werk kunnen leveren. Om de bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen werken wij met één contactpersoon.

  • Strakke planning
  • Levert vakwerk
  • Komen onze afspraken na
  • Eén contactpersoon
Neem contact op

Kernwaarden

Vakkundig

Bouwdam staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het leveren van kwaliteit is bij ons prioriteit nummer één. Al onze ervaren specialisten leveren resultaatgericht maatwerk. Onze vakmensen zijn dan ook de bron van ons succes!

Duurzaam

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Wij zijn gericht op het bedenken van duurzame oplossingen. Zo proberen wij op het gebied van materiaalgebruik, logistiek en procesinrichting altijd zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn.

Klantgericht

Alles wat wij doen is uiteindelijk voor de klant. Daarom vinden wij het belangrijk om altijd betrokken te zijn bij onze klanten en opdrachtgevers. Zo proberen wij altijd mee te denken met onze klanten en stellen ten alle tijden de klantwens centraal. Wij denken altijd in oplossingen en gaan pas door tot de klant tevreden is.