Transformatie

Bouwdam draagt graag een steentje bij aan de transformatie van verschillende projecten. Voor Bouwdam is geen project te gek! Wij pakken elke uitdaging aan en proberen van elk project een werkelijke droom te maken.

Bouwdam voert transformaties uit voor ontwikkelaars van bestaande commerciële vastgoederen. De transformaties die wij uitvoeren kunnen woningen betreffen voor zowel verhuur als verkoop. De uitdaging voor ons hier is om binnen een bestaand gebouw een perfecte woning te creëren die voldoet aan de gestelde eisen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het transformeren van een oude fabriek naar een luxe koopwoning. Bouwdam is een zeer vakkundige partij die het volledige proces van begin tot eind kan begeleiden en realiseren.

Vertrouwt u Bouwdam een transformatieproject toe? Dan kunt u rekenen op vakwerk. Ons team werkt volgens een strakke planning, waardoor we altijd onze afspraken na kunnen komen en kwalitatief goed werk kunnen leveren. Om de bedrijfsvoering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen werken wij met één contactpersoon.

  • Strakke planning
  • Levert vakwerk
  • Komen onze afspraken na
  • Eén contactpersoon
Neem contact op

Kernwaarden

Vakkundig

Bouwdam staat voor vakmanschap en kwaliteit. Het leveren van kwaliteit is bij ons prioriteit nummer één. Al onze ervaren specialisten leveren resultaatgericht maatwerk. Onze vakmensen zijn dan ook de bron van ons succes!

Duurzaam

Duurzaamheid vinden wij belangrijk. Wij zijn gericht op het bedenken van duurzame oplossingen. Zo proberen wij op het gebied van materiaalgebruik, logistiek en procesinrichting altijd zo milieuvriendelijk mogelijk te zijn.

Klantgericht

Alles wat wij doen is uiteindelijk voor de klant. Daarom vinden wij het belangrijk om altijd betrokken te zijn bij onze klanten en opdrachtgevers. Zo proberen wij altijd mee te denken met onze klanten en stellen ten alle tijden de klantwens centraal. Wij denken altijd in oplossingen en gaan pas door tot de klant tevreden is.