Bouwdam is voorzien van het BouwGarant-keurmerk

Volendam - 14 april 2023

Als klant wilt u natuurlijk zeker zijn dat u in zee gaat met een betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand bouwbedrijf. Daarom zijn wij als Bouwdam trots op dat we het BouwGarant keurmerk mogen dragen. BouwGarant is namelijk het grootste keurmerk van de bouw in Nederland. Het keurmerk is onafhankelijk en wordt alleen toegekend aan aannemers die voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, betrouwbaarheid en financiële stabiliteit.

Kiezen voor een BouwGarant-aannemer, is kiezen voor optimale zekerheid bij uw bouw-, verbouw- of renovatieprojecten. Als dé aannemer uit Volendam bieden wij met BouwGarant de volgende zekerheden:

Diploma’s en verzekeringen

Zonder het juiste geschoolde personeel komen bedrijven niet in aanmerking voor het keurmerk. Wij sluiten ons hier volledig bij aan wat inhoudt dat wij uitsluitend werken met gecertificeerde vakmannen met jarenlange ervaring.

Kwaliteitseisen en toetsing

Met het keurmerk dient u aan een reeks kwaliteitseisen te voldoen om in aanmerking te komen. Deze eisen omvatten onder andere de manier van offreren, het berekenen van meer- en minderwerk en de werkwijze bij oplevering. Daarnaast wordt ook de kredietwaardigheid van het bouwbedrijf gecontroleerd gevolgd door periodieke keuringen om de naleving van de kwaliteitseisen te waarborgen.

Duidelijke afspraken

De basis van onze samenwerking is rotsvast vertrouwen. Vertrouwen en korte communicatielijnen zijn nog altijd leidend. Voor u- en ons komen er geen vervelende verrassingen. U kunt met een gerust hart vertrouwen op onze ervaring.

Kiest u voor een BouwGarant aannemer uit Volendam zoals Bouwdam? Dan zet u een belangrijke eerste stap voor een zorgeloze bouw, verbouwing of renovatie.