Aannemer Volendam

Frank Koning en Peter Veerman, voormalige mede-eigenaars van een gerenommeerde aannemer in Volendam, hebben hun bouwkundige vaardigheden en passie voor renovatie, onderhoud en mutatie gedurende vele jaren ontwikkeld. In 2019 besloten ze om Bouwdam op te richten, met een belangrijke afspraak: groei en drukte mogen nooit ten koste gaan van kwaliteit. Bouwdam streeft er altijd naar om de aannemer te zijn die wél gewoon de telefoon opneemt.

Fusie met KBRT Bouw – Uitbreiding van expertise

Het succesverhaal van Bouwdam heeft geleid tot groeiende ambitie, resulterend in een fusie in 2022 met KBRT Bouw, ook een succesvol bedrijf. Naast een frisse wind heeft KBRT Bouw tientallen jaren ervaring in nieuwbouw, verbouw en utiliteitsbouw. Deze fusie heeft automatisch de focus van Bouwdam verschoven. Nu is Bouwdam een allround aannemer uit Volendam met de kennis en mankracht om grootschalige bouwprojecten zelfstandig uit te voeren.

Vertrouwen en efficiënte communicatie – Bouwdam als betrouwbare aannemer uit Volendam

Bouwdam bestaat uit een groep van tientallen vaste werknemers en zelfstandige professionals, met wie wij dagelijks mooie projecten mogen realiseren. Vertrouwen en korte communicatielijnen vormen nog altijd de basis van ons succes. Bij Bouwdam streven we ernaar om zowel voor u als voor onszelf geen vervelende verrassingen te laten ontstaan. U kunt met een gerust hart vertrouwen op onze ervaring als betrouwbare aannemer in Volendam.