Gevestigd in Volendam werken wij met Bouwdam veelvuldig als bouwbedrijf in Amsterdam. Van transformaties en verbouwingen tot mutaties voor vve’s. Wij hebben diverse projecten in Amsterdam met succes afgerond.

Ervaren bouwbedrijf in Amsterdam

Als gerenommeerd bouwbedrijf in Amsterdam hebben wij een ruime ervaring in diverse bouwprojecten voor zowel particulieren als woningbouwverengingen en eigenaren van commercieel vastgoed. Van de eerste steen tot de laatste afwerking streven we naar perfectie. Met een vast team van tientallen vakmensen en diverse zelfstandigen zijn wij in staat om elk project zelfstandig te kunnen afronden.

Onze expertises:

 • Renovaties: De werkzaamheden die wij voor deze projecten uitvoeren variëren van klein- tot groot onderhoud.
 • Onderhoud: Met periodiek onderhoud zorgen we voor duurzaamheid en behoud van uw vastgoed.
 • Mutaties: Wij zorgen voor een vlotte overgang tussen huurders en brengen bestaande woningen weer op hedendaagse maatstaven voor verhuur..
 • Transformatie: Bouwdam voert transformaties uit voor ontwikkelaars van bestaande commerciële vastgoederen voor zowel verhuur als verkoop.
 • Nieuwbouw: Voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers realiseren wij diverse nieuwbouwprojecten
 • Verbouw: Wij verbouwen met respect voor het verleden, maar met het vizier op de toekomst.
 • VVE onderhoud: Voor diverse VVE’s voeren wij het dagelijkse (totaal) onderhoud én de eventuele mutaties uit.

Waarom kiezen voor Bouwdam:

 1. Kwaliteit: Bij Bouwdam geloven we in het leveren van hoogwaardige kwaliteit in al onze projecten. Van de eerste steen tot de laatste afwerking streven we naar perfectie.
 2. Efficiënte communicatie: Transparantie en effectieve communicatie is essentieel voor een geslaagd bouwproject. Wij houden u op de hoogte van de voortgang en zijn altijd bereikbaar voor uw vragen en opmerkingen.
 3. Jarenlange ervaring: Als aannemer in Amsterdam beschikken we over expertise en een team van ervaren professionals. Wij kennen de stad en bouwvoorschriften, waardoor we uw project efficiënt kunnen realiseren.
 4. Maatwerk oplossingen: Elk project is uniek, en wij passen onze aanpak aan op uw specifieke wensen en eisen. Van ontwerp tot oplevering streven we naar maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften.

Ontdek hoe Bouwdam als bouwbedrijf in Amsterdam het verschil maakt in bouwprojecten. Neem vandaag nog contact met ons op en bespreek uw plannen met ons. Samen realiseren we uw droomproject! Liever eerst inspiratie opdoen? Bekijk dan eens ons portfolio!