De basis van onze samenwerking is rotsvast vertrouwen. Net zoals u ook kunt vertrouwen op onze kwaliteit, vakkundigheid en eerlijkheid.

Bouwdam is een allround bouwbedrijf uit Volendam met een passie voor renovatie en onderhoud. Het moment dat wij een pand binnenlopen en mogen beginnen om er (weer) iets moois van te maken, is iedere keer magisch.

Renovatie & onderhoud

Voor bijvoorbeeld scholengemeenschappen en gebouwbeheerders (VVE) voert Bouwdam het onderhoud uit aan hun panden. De werkzaamheden variëren van klein- tot groot onderhoud en desgewenst op afwijkende tijden om aan de wens te voldoen.

Meer informatie

Mutatie

Voor Vve’s en woningbouwverenigingen in het binnenstedelijke realiseren wij de mutaties uit. Hierbij kunt u denken aan bestaande woningen weer op hedendaagse maatstaven te brengen voor verhuur. Bouwdam heeft oog voor detail en een bewezen trackrecord.

Meer informatie

Transformatie

Voor ontwikkelaars verbouwen wij bestaand commercieel vastgoed om naar woningen, zowel voor verhuur als verkoop. De uitdaging is hier om binnen het staande gebouw een woning te realiseren die voldoet aan de gestelde eisen. Wij zijn een kundige partij die dit proces volledig kunnen begeleiden en realiseren.

Meer informatie

Nieuwbouw

Voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers realiseren wij diverse nieuwbouwprojecten. Hierbij kunt u denken aan kleinschalige kantoorgebouwen tot luxe woningbouw en binnenstedelijk nieuwbouw. Dit zijn veelal projecten waar persoonlijke begeleiding hoge prioriteit heeft om tot het beste resultaat te komen.

Meer informatie

Verbouw

Bouwdam verbouwt woningen, kantoren en moderniseert gevelaanzichten. Bij iedere verbouwing zijn een kritische blik en kennis van bestaande bouw essentieel. Modernisering komt vaak voor omdat men zich hecht aan de locatie en niet wil verhuizen. Wij verbouwen met respect voor het verleden, maar met het vizier op de toekomst.

Meer informatie

VVE onderhoud

Voor diverse VVE’s voeren wij het dagelijkse (totaal) onderhoud én de eventuele mutaties uit. Binnen ons meerjarige onderhoudsplan zorgen wij ervoor dat het pand in goede staat blijft. Naast een kostenbesparing heeft dit ook een positieve invloed op het welzijn van de bewoners.

Meer informatie