Aannemer Noord-Holland

Opgericht in 2019 en gefuseerd in 2022 met KBRT Bouw. Bouwdam heeft zich de afgelopen jaren gemanifesteerd als veelzijdige aannemer in Noord-Holland. Uiteraard ging voor de oprichting al tientallen jaren expertise in bouwkunde, renovatie, onderhoud en mutatie reeds vooraf. Met de fusie kwamen hier de nieuwe expertises van nieuwbouw, verbouw en utiliteitsbouw bij. Nu is Bouwdam een veelzijdige aannemer uit Volendam, opererend in Noord-Holland, met de deskundigheid en het team om grootschalige bouwprojecten zelfstandig aan te pakken.

Zonder communicatie geen project

Een belangrijk principe van ons blijft altijd dat groei en drukte mogen nooit ten koste gaan van de geboden kwaliteit. Bouwdam streeft er constant naar om de aannemer in Noord-Holland te zijn die altijd direct de telefoon opneemt. De basis van onze samenwerking is rotsvast vertrouwen en zonder goede communicatie is dit niet mogelijk. Vertrouwen en korte communicatielijnen blijven de kern vormen van ons succes als aannemer in Noord-Holland.

Bouwdam als een betrouwbare aannemer in Noord-Holland

Bouwdam bestaat uit een team van tientallen vaste vakmensen en zelfstandige professionals, met wie we dagelijks prachtige projecten mogen realiseren. Wij streven naar het voorkomen van onaangename verrassingen, zowel voor u als voor onszelf. U kunt vol vertrouwen rekenen op onze ervaring als betrouwbaar bouwbedrijf in Noord-Holland, gevestigd in Volendam. Het moment dat wij een pand binnenlopen en mogen beginnen om er (weer) iets moois van te maken, is iedere keer magisch.