Bouwbedrijf Noord-Holland

Frank Koning en Peter Veerman, voormalige mede-eigenaars van een gerenommeerd bouwbedrijf in Noord-Holland, gevestigd in Volendam, hebben gedurende vele jaren hun expertise in de bouwkunde en hun passie voor renovatie, onderhoud en mutatie ontwikkeld. In 2019 hebben zij de beslissing genomen om Bouwdam op te richten, met een belangrijk principe: groei en drukte mogen nooit ten koste gaan van de geboden kwaliteit. Bouwdam streeft er constant naar om de aannemer te zijn die altijd direct de telefoon opneemt.

Uitbreiding van expertise door fusie met KBRT Bouw

Het succesverhaal van Bouwdam heeft geleid tot groeiende ambitie en culmineerde in een fusie in 2022 met KBRT Bouw, eveneens een welbekend bouwbedrijf in Noord-Holland. KBRT Bouw voegde niet alleen een frisse dynamiek toe, maar bracht ook tientallen jaren aan ervaring in nieuwbouw, verbouw en utiliteitsbouw met zich mee. Deze fusie heeft de focus van Bouwdam automatisch verschoven. Nu is Bouwdam een veelzijdige bouwbedrijf uit Volendam, opererend in Noord-Holland, met de deskundigheid en het team om grootschalige bouwprojecten zelfstandig aan te pakken.

Bouwdam als een betrouwbaar bouwbedrijf in Noord-Holland

Bouwdam bestaat uit een team van tientallen vaste medewerkers en zelfstandige professionals, met wie we dagelijks prachtige projecten mogen realiseren. Vertrouwen en korte communicatielijnen blijven de kern vormen van ons succes als bouwbedrijf in Noord-Holland. Bij Bouwdam streven we naar het voorkomen van onaangename verrassingen, zowel voor u als voor onszelf. U kunt vol vertrouwen rekenen op onze ervaring als betrouwbaar bouwbedrijf in Noord-Holland, gevestigd in Volendam.