Bouwbedrijf Volendam

Frank Koning en Peter Veerman, voormalige mede-eigenaars van een gerenommeerd bouwbedrijf in Volendam, hebben gedurende vele jaren hun bouwkundige vaardigheden en passie voor renovatie, onderhoud en mutatie ontwikkeld. In 2019 hebben ze Bouwdam opgericht, met een duidelijke toezegging: groei en drukte zullen nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Bouwdam streeft er altijd naar om het bouwbedrijf te zijn dat wél gewoon de telefoon opneemt.

Fusie met KBRT Bouw – Uitbreiding van Expertise voor Bouwprojecten in Volendam

Het succesverhaal van Bouwdam heeft geleid tot groeiende ambitie en in 2022 heeft het bedrijf een fusie gerealiseerd met het succesvolle KBRT Bouw. Naast een frisse wind bracht KBRT Bouw tientallen jaren ervaring in nieuwbouw, verbouw en utiliteitsbouw met zich mee. Deze fusie heeft automatisch de focus van Bouwdam verlegd. Nu is Bouwdam een allround bouwbedrijf uit Volendam met de expertise en capaciteit om grootschalige bouwprojecten zelfstandig uit te voeren.

Vertrouwen en Efficiënte Communicatie – Betrouwbaar bouwbedrijf uit Volendam

Bouwdam bestaat uit een team van tientallen vaste werknemers en zelfstandige professionals, waarmee we dagelijks prachtige projecten kunnen realiseren. Vertrouwen en korte communicatielijnen vormen nog steeds de basis van ons succes. Bij Bouwdam streven we ernaar om zowel voor u als voor onszelf geen onaangename verrassingen te laten ontstaan. U kunt met een gerust hart vertrouwen op onze ervaring als betrouwbaar bouwbedrijf in Volendam.